Office Leereenheden

De Office Leereenheden zijn modules die in logische thema’s worden aangeboden. Zowel de Leereenheden als de MOS Praktijkboeken zijn te gebruiken voor de kerntaken van de kwalificatiedossiers, bedrijfstrainingen of voor het keuzedeel Verdieping software, niveau 3 en 4 MBO, HBO en bedrijfstrainingen. Het materiaal voldoet aan de eindtermen van MOS, ECDL, SPL en Certiport.

Leereenheden zijn de nieuwe manier van leren. Elke leereenheid bestaat uit een combinatie Boek en Online leerplatform. In het boek worden de instructies visueel aangeboden met afsluitende praktijkopdrachten. In het online leerplatform zijn de multimedia items te vinden zoals instructievideo’s, oefeningen met minivideo’s, extra info over update 365/2016, quick cards, praktijk- en kennistoetsen. De auteur Anne Melis Timmer is expert op het gebied van MOS en voormalig docent/trainer Digitale Vaardigheden bij diverse opleidingsinstituten.

Koppeling met kerntaken

U kunt een samenstel van verschillende leereenheden bundelen in een boek met bijbehorend lesmateriaal online. Zo hebben we voor u diverse pakketjes leereenheden samengesteld passend bij diverse kwalificaties en kerntaken: Office voor Transport & Logistiek niveau 3 en niveau 4, Office voor de Creatieve Industrie, etc.

Leereenheden bij Project of Workshop

Ook kunt u kiezen voor 2 tot 3 leereenheden rondom een thema, zoals bijvoorbeeld Presenteren of Vergaderen. Goed te gebruiken bij een project of een losse workshop. Wilt u weten welke Leereenheden het beste passen, ga dan naar: www.mospraktijkboeken.nl/MBO-3-4/. Of neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.