Terugblik Meet & Greet 12-04-2016

Op 12 april hebben wij een 50 enthousiaste docenten mogen begroeten op onze Meet & Greet SmartRekenen. Samen hebben we de laatste ontwikkelingen besproken, ervaringen over de inzet van SmartRekenen gedeeld en gebrainstormd over hoe we SmartRekenen nog beter aan laten sluiten bij uw wensen.

Was u niet aanwezig en wilt u alle presentaties ontvangen? Stuur een bericht, met als onderwerp "presentaties Meet en Greet" naar support@smartrekenen.nl en wij sturen u alle presentaties toe.

Het programma
De dag bestond uit een inleiding, een workshop over de opbouw en inhoud van SmartRekenen en daarna workshops over de docent- en de leerlingomgeving van SmartRekenen.

  1. Nieuwe lesstof
    Tijdens de eerste workshop is stilgestaan bij de vernieuwingen aan de F-lijn en de introductie van de 2A lijn, die aan de start van het nieuwe schooljaar beschikbaar is. Lees hier meer over 2A of doe de rondleiding en bekijk de voorbeelden.
  2. Leerlingomgeving
    Inmiddels is de nieuwe leerlingomgeving gelanceerd. Met de feedback van de workshop hebben wij de laatste puntjes op de i kunnen zetten. Naast de nieuwe lay-out voeren wij de komende tijd steeds meer ontwikkelingen door. Bijvoorbeeld spraak ondersteuning. Klik hier voor een rondleiding van de nieuwe leerlingomgeving.
  3. Docentomgeving
    Om het volgen en bijsturen eenvoudiger te maken hebben we een nieuwe lay-out voor docenten gepresenteerd en besproken. De lay-out vindt u komend schooljaar terug in SmartRekenen.

Bedankt voor uw feedback!
Uw mening is ontzettend belangrijk voor ons, daarom zijn wij erg blij met uw positieve reacties op onze ontwikkelingen. Het heeft ons erg waardevolle feedback gegeven over de vervolgstappen voor SmartRekenen. Wij willen alle aanwezigen daarom ook bedanken voor uw komst.

Via de maandelijkse nieuwsbrief blijft u op de hoogte van het ontwikkeltraject en vernieuwingen in SmartRekenen.

Was u niet aanwezig en wilt u alle presentaties ontvangen? Stuur een bericht, met als onderwerp "presentaties Meet en Greet" naar support@smartrekenen.nl en wij sturen u alle presentaties toe.