IPON 2016

Op 3 en 4 februari 2016 vond alweer voor de achtste keer de grootste onderwijs en ICT beurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht, de IPON 2016.

De IPON is al vele jaren de informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op gebied van onderwijsinnovatie en ICT-toepassingen en diensten. Doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijsveld te presenteren. Dit geldt voor educatieve leermiddelen maar ook voor hard- en software.

Hier mochten wij als EduHint met SmartRekenen natuurlijk niet ontbreken. Beurzen als deze zijn voor ons erg belangrijk, omdat wij hier veel docenten spreken met praktijkervaring. Met deze input kunnen wij ons product blijven verbeteren. Wij hebben onze laatste ontwikkelingen gepresenteerd en deze werden erg goed ontvangen.

Vernieuwingen SmartRekenen
SmartRekenen krijgt volgend jaar een nieuwe leerlingomgeving waarin interactieve theorie, meer diepgang in de hints en concretere feedback voor de leerlingen wordt toegevoegd. Ook wordt de lay-out vernieuwd. De opgave en het uitwerkblad komen nu naast de context, in plaats van onder de context. Een uitgebreid artikel over de ontwikkelingen van SmartRekenen zal binnenkort verschijnen.Wij kijken terug op een geslaagde beurs, waar wij veel mensen hebben mogen interesseren voor SmartRekenen.

Zelf Gratis proberen!
SmartRekenen biedt geïnteresseerden de kans om het product gratis en vrijblijvend te proberen met een aantal klassen of leerlingen. De eerste pilot trajecten van mensen die op de IPON interesse hebben getoond zijn inmiddels in gang gezet.

Mocht u ons gemist hebben op de IPON 2016 maar bent u benieuwd naar SmartRekenen of wilt u een gratis pilot starten? Neem dan vooral contact op via info@eduhint.nl of bel 0513-657190.