Over ons

Even voorstellen

EduHint bestaat uit een gedreven team van ontwikkelaars en vernieuwers. Experts op het gebied van interface en vormgeving, databases, intelligente algoritmes voor adaptief leren en de ontwikkeling van hints en feedback. Ons doel is het ontwikkelen en verbeteren van de intelligentste leeromgeving, het EduHint Platform. Wij ondersteunen dit doel met optimale service en support. Zo krijgt u altijd binnen een dag antwoord op vragen en passen wij onze producten aan op basis van uw feedback.

Het platform wordt op dit moment al gebruikt in het onderwijs voor alle lesmethodes van EduHintOVD, zoals SmartRekenen, SmartWiskunde, PERSPECTIEF en BRICKS.

Waar wij in geloven

Het EduHint Platform is de uitwerking van het Intelligent Tutoring System (ITS) concept. Dit wetenschappelijk bewezen concept geeft een duidelijk hoger leerrendement. De basis van het concept bestaat uit drie delen:

  1. Tot in detail analyseren van de stappen die een leerling neemt op weg naar het antwoord. Inclusief directe hints en feedback per stap.
  2. Bepalen van het optimaal adaptieve en gepersonaliseerde leertraject voor elke leerling, door het analyseren van de genomen stappen.
  3. Geven van feedback plus gerichte aanpak van de feedback aan de docent over aandachtsgebieden per leerling, per groep of zelfs van meerdere groepen samen.

Divers onderzoek toont aan dat deze drie voorwaarden essentieel zijn om van een digitale leeromgeving een intelligente leeromgeving te maken.

Met het toepassen van dit concept binnen het EduHint Platform en al onze methodes zetten wij de volgende stap in leren.

Vacatures

EduHint, gevestigd in Heerenveen, is een succesvolle en snelgroeiende start-up en onderdeel van OVD Educatieve Uitgeverij. Ons team bestaat uit gedreven onderwijsvernieuwers zoals auteurs, ontwikkelaars en accountmanagers met optimale kennis van techniek, didactiek en marketing & sales. Ons doel is het ontwikkelen en succesvol vermarkten van de intelligentste, adaptieve online-leeromgeving voor vo en mbo, het EduHint Platform. SmartRekenen is een goed voorbeeld waarom EduHint steeds meer een toonaangevende rol vervult in het onderwijs.

Er zijn op dit moment geen vacatures, maar dat wil niet zeggen dat we geen plek hebben voor goede mensen. Dat hebben we namelijk altijd. Dus ben jij er van overtuigd dat jij helemaal bij ons past en dat wij jouw capaciteiten goed kunnen inzetten, stuur ons dan vooral je contactgegevens en je CV.

Voor vragen kun je contact opnemen via:
info@eduhintovd.nl
0513 65 71 92.