Over ons

Even voorstellen

EduHint bestaat uit een gedreven team van ontwikkelaars en vernieuwers. Experts op het gebied van interface en vormgeving, databases, intelligente algoritmes voor adaptief leren en de ontwikkeling van hints en feedback. Ons doel is het ontwikkelen en verbeteren van de intelligentste leeromgeving, het EduHint Platform. Wij ondersteunen dit doel met optimale service en support. Zo krijgt u altijd binnen een dag antwoord op vragen en passen wij onze producten aan op basis van uw feedback.

Het platform wordt op dit moment al gebruikt in het onderwijs voor alle lesmethodes van EduHintOVD, zoals SmartRekenen, SmartWiskunde, PERSPECTIEF en BRICKS.

Waar wij in geloven

Het EduHint Platform is de uitwerking van het Intelligent Tutoring System (ITS) concept. Dit wetenschappelijk bewezen concept geeft een duidelijk hoger leerrendement. De basis van het concept bestaat uit drie delen:

  1. Tot in detail analyseren van de stappen die een leerling neemt op weg naar het antwoord. Inclusief directe hints en feedback per stap.
  2. Bepalen van het optimaal adaptieve en gepersonaliseerde leertraject voor elke leerling, door het analyseren van de genomen stappen.
  3. Geven van feedback plus gerichte aanpak van de feedback aan de docent over aandachtsgebieden per leerling, per groep of zelfs van meerdere groepen samen.

Divers onderzoek toont aan dat deze drie voorwaarden essentieel zijn om van een digitale leeromgeving een intelligente leeromgeving te maken.

Met het toepassen van dit concept binnen het EduHint Platform en al onze methodes zetten wij de volgende stap in leren.

Vacatures

Op dit moment hebben we geen vacatures. Maar zie je jezelf wel bij ons werken? Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen. Wij bewaren je cv en berichten je als er een passende vacature vrijkomt.

Bij een open sollicitatie is het belangrijk dat je als persoon bij ons past. Onze kernwaarden zijn: vernieuwend, deskundig en persoonlijk.
Lees hier meer over onze visie.

Wil je jezelf bij ons onder de aandacht brengen?
Solliciteer dan via deze website.

Uiteraard raden we je ook aan om onze website en socialmediakanalen in de gaten te houden.
Facebook   LinkedIn   Twitter